NEXT LEVEL YOU, NEXT LEVEL ORGANISATIES

Het professioneel platform voor innerlijke groei

Next Level You Academy: het Nederlandse platform waar innerlijke groei en professionele ontwikkeling samensmelten. Ontgrendel je volledige potentieel met de unieke programma’s voor innerlijke evolutie.

VISIE: HET WAAROM

De kern van de Next Level You Academy rust op het geloof dat ware groei voortkomt uit innerlijke transformatie. De visie is geworteld in het besef dat zelfontwikkeling cruciaal is voor blijvend welzijn en succes, zowel persoonlijk, professioneel als in de wereld. Het streeft ernaar individuen en organisaties te inspireren en te begeleiden naar een hoger bewustzijnsniveau, waar rust, veerkracht en authentieke groei samenkomen.

MISSIE: HET HOE

De missie van de Next Level You Academy is om de kloof te dichten tussen spirituele zelfhulp en praktisch management van jezelf en je organisatie. Door toegankelijke en impactvolle methoden voor zelfoptimalisatie te bieden, verankerd in mindfulness, yoga en transformatiecoaching, wil de academie professionals, managers en ondernemers helpen om de uitdagingen van het moderne (werkend) leven te overwinnen en innerlijke rust te vinden. Dit stelt hen in staat om ‘next level’ te gaan in hun persoonlijke en professionele leven.

FOUNDER ROY WENTING

De oprichter van de Next Level You Academy, Roy Wenting, fungeert als ervaren gids op het gebied van zelfontwikkeling. Met een achtergrond in bedrijfskunde en uitgebreide ervaring in Aziatische communities, kloosters en yogascholen, brengt Roy een unieke mix van zakelijk inzicht en spirituele wijsheid. Hij begeleidde duizenden professionals, managers en ondernemers naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Dit doet hij door middel van een effectieve aanpak met wetenschappelijke onderleggers, transformatie coaching, meditatie, ademhaling optimalisatie en toegankelijke business yoga.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

NEXT LEVEL YOU BOEK

Het Next Level You boek biedt niet alleen diepgaande inzichten, maar ook praktische tools om bewustzijnsniveaus te verhogen en energiefrequenties te transformeren. Met 14 inspirerende ervaringsverhalen, een 10-weekse challenge en de Next Level You-app, vormt dit boek een brug tussen spirituele groei en professioneel succes. Het boek geeft inspiratie over de aanpak van Next Level You en wordt ingezet tijdens trainingen om een goed theoretisch begrip te krijgen van de wetenschap achter de aangeboden technieken.

NEXT LEVEL YOU APP

Voor veel mensen is het moeilijk de tijd, energie en motivatie te vinden om structureel met zichzelf aan de slag te gaan. Deze app helpt je om deze hindernis te overwinnen. De Next Level You-app fungeert als dagelijkse metgezel op de reis naar innerlijke groei. Met korte, high-impact oefeningen, afgestemd op individuele behoeften, ondersteunt de app bij het integreren van zelfoptimalisatie in de dagelijkse routine. Het is een krachtige tool voor continue groei en bewustwording. De kracht ligt in de herhaling.

INCOMPANY CLINICS EN TRAININGEN

De incompany clinics en trainingen van de Next Level You Academy bieden op maat gemaakte oplossingen voor organisaties die streven naar een gezonde, veerkrachtige en productieve werkomgeving. De programma’s passen zich aan aan specifieke teamuitdagingen en integreren praktische technieken voor stressbeheer, concentratieverbetering en persoonlijke groei.

ZELFONTWIKKELING TRAININGEN

De zelfontwikkelingstrainingen van de Next Level You Academy bieden een diepgaande verkenning van mindfulness, adem, meditatie, yoga en transformatiecoaching. Ontworpen voor individuen die streven naar persoonlijke groei en welzijn, helpen deze trainingen om innerlijke rust te vinden, veerkracht op te bouwen en het volledige potentieel te benutten. Van online leerlijn naar inspirerende events, van retraitedagen tot een volledige opleiding.

TRAIN THE TRAINER

Met de Train the Trainer-programma’s deelt de Next Level You Academy kennis en expertise, zodat meer professionals de kracht van zelfontwikkeling kunnen verspreiden. Incompany worden professionals getraind om impactvolle methoden te delen met collega’s, waardoor de cirkel van groei wordt vergroot en meer mensen de vruchten kunnen plukken van innerlijke transformatie. De Incompany Vitale Begeleider Opleiding leidt je in 1 jaar op tot vitale begeleider in jouw organisatie, geef jouw carriere een nieuwe impuls en combineer je baan met het geven van vitale momenten aan collega’s.

Positieve ervaringen!