DRUK IN JE HOOFD

BALANS VINDEN IN EEN SNELLE WERELD

Next Level You Academy begrijpt de uitdagingen van een druk hoofd in onze hectische wereld. Ontdek effectieve strategieën om de druk te verminderen en balans te vinden in jouw mentale welzijn.

BEGRIP VAN DE BRON VAN DRUKTE

Voordat we de druk kunnen verminderen, moeten we begrijpen waar het vandaan komt. Ontdek samen met Next Level You Academy je echte bronnen van stress en druk in jouw leven. Samen identificeren we specifieke situaties en gewoonten die bijdragen aan de druk in je hoofd, en ontwikkelen we een plan om deze effectief aan te pakken.

ONTDEK EFFECTIEVE STRESSBEHEERSINGSTECHNIEKEN

Stressbeheersing is essentieel om de druk in je hoofd te verminderen. Verken verschillende technieken, van ademhalingsoefeningen tot mindfulness, die kunnen helpen bij het omgaan met stressvolle situaties. Leer hoe je deze technieken in je dagelijks leven kunt integreren om een kalmer en helderder denkproces te bevorderen.

ORGANISEER JE GEDACHTEN EN TAKEN

Een overvolle geest kan bijdragen aan gevoelens van drukte. Ontwikkel strategieën voor het organiseren van gedachten en taken om mentale helderheid te bevorderen. Leer hoe je prioriteiten stelt, to-do lijsten effectief beheert en een gestructureerde aanpak hanteert om de chaos in je hoofd te verminderen.

CREËER EEN RUSTGEVENDE OMGEVING

Je omgeving speelt een cruciale rol bij het beheersen van de druk in je hoofd. Ontdek hoe je jouw fysieke ruimte kunt optimaliseren voor ontspanning en concentratie. Leer technieken om afleiding te verminderen en een rustgevende omgeving te creëren die bijdraagt aan een kalmer denkproces.

MAAK TIJD VOOR ZELFCARE EN ONTSPANNING

In een wereld vol drukte is het essentieel om tijd vrij te maken voor zelfzorg en ontspanning. Verken verschillende vormen van ontspanning, van meditatie tot hobby’s, en leer hoe je deze kunt integreren in je dagelijkse routine. Ontdek de kracht van regelmatige pauzes om de druk in je hoofd te verminderen en hernieuwde energie op te doen.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Klaar om te investeren in jezelf? Ontdek de transformatieve kracht van onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol groei en vervulling. Laten we samen werken aan het verminderen van de druk in je hoofd en het vinden van een evenwichtiger en rustiger mentaal welzijn.