MENTAAL STERKER WORDEN

JOUW SLEUTEL TOT PERSOONLIJK SUCCES

Next Level You Academy’s passie is om individuen en organisaties te begeleiden op hun reis naar verbetering en groei. In het streven naar mentale kracht vind je niet alleen veerkracht, maar ook de sleutel tot het ontgrendelen van jouw volledige potentieel.

DE KRACHT VAN POSITIEF DENKEN

Positief denken is geen luchtkasteel, maar een krachtig instrument om je mentale veerkracht te vergroten. Leer hoe je negatieve gedachten transformeert tot positieve energie en ontdek de impact ervan op je welzijn en prestaties. Samen gaan we op zoek naar praktische strategieën die je dagelijkse leven verrijken en je helpen bij het overwinnen van uitdagingen.

STRESS MANAGEMENT: JOUW GIDS NAAR BALANS

Stress is onvermijdelijk, maar hoe je ermee omgaat, bepaalt jouw mentale kracht. Ontdek effectieve stressbeheersingstechnieken die je in staat stellen om zelfs in de meest veeleisende situaties kalm te blijven. Leer prioriteiten stellen, grenzen stellen en een gezonde balans vinden tussen werk en persoonlijk leven om jouw veerkracht te vergroten.

ZELFREFLECTIE: DE WEG NAAR PERSOONLIJK INZICHT

Zelfreflectie is de spiegel waardoor je jouw eigen groei kunt waarnemen. Ontdek het belang van regelmatige zelfevaluatie om bewustzijn te vergroten, doelen bij te stellen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Samen onderzoeken we effectieve methoden voor zelfreflectie die naadloos kunnen worden geïntegreerd in jouw dagelijkse routine.

EMOTIONELE INTELLIGENTIE ONTWIKKELEN

Emotionele intelligentie is de sleutel tot succesvolle interacties, zowel professioneel als persoonlijk. Versterk jouw vermogen om emoties te herkennen, begrijpen en beheren, en leer effectief te communiceren met anderen. Ontdek hoe emotionele intelligentie bijdraagt aan leiderschap en teamdynamiek, en hoe het jouw persoonlijke groei, ook in een organisatorische context, bevordert.

DOELEN ZETTEN EN REALISEREN

Doelen stellen is één ding, ze daadwerkelijk bereiken is een kunst. Samen gaan we dieper in op het stellen van haalbare doelen, het ontwikkelen van een actieplan en het overwinnen van obstakels. Leer hoe je jouw langetermijnvisie omzet in concrete stappen en ontdek de voldoening van het realiseren van persoonlijke en professionele mijlpalen.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Klaar om te investeren in jezelf? Ontdek de transformatieve kracht van onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol groei en vervulling. Laat ons samen werken aan het versterken van jouw mentale kracht en het creëren van een solide basis voor persoonlijk succes.