INCOMPANY TRAINING

BOOST MEDEWERKER VITALITEIT

Ben je klaar om de vitaliteit en productiviteit van jouw team te boosten? Bij Next Level You Academy weten we hoe je dat doet. Vanuit een integrale en effectieve aanpak.

VERMINDER STRESS, VERGROOT FOCUS

Stress, burn-outs, verminderde focus… Klinkt bekend? De moderne werkplek is veeleisend. Maar stel je een team voor dat fysiek en mentaal sterk is, met een verhoogde energie en focus. De hedendaagse werkomgeving kan behoorlijk stressvol zijn. Daarom is het essentieel om te investeren in incompany trainingen die zich richten op zowel fysieke als mentale gezondheid.

Steeds meer organisaties erkennen het belang van vitaliteit en welzijn op de werkplek. Met de incompany trainingen van Next Level You Academy leg je een solide basis voor een gezond en productief team en investeer je in het welzijn van je mensen.

MEDEWERKERS: DE KRACHT VAN JE ORGANISATIE

Elke organisatie heeft een essentie. En deze essentie wordt sterk beïnvloed door het bewustzijn en energie van de medewerkers. Next Level You Academy focust op deze werknemers, vanuit een integrale en effectieve aanpak. Dit varieert van programma’s die stress verminderen tot trainingen speciaal ontworpen voor mentale rust en ruimte, gericht op het versterken van focus, veerkracht en impact. Samen met jou bespreken we welk thema er wordt behandeld met als doel om ziekteverzuim te verminderen, werkgeluk te verhogen of personeel duurzamer in te zetten voor de organisatie.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

INNERLIJKE EVOLUTIE

Innerlijke evolutie is niet zomaar een term; het is een vaardigheid die discipline en toewijding vergt. De moderne zakelijke omgeving is vol uitdagingen, maar ook vol mogelijkheden. Met  incompany trainingen van Next Level You Academy bied je jouw team de tools om zowel mentaal als fysiek te floreren met een integrale aanpak. Of het nu gaat om het aanpakken van werkstress of het verbeteren van emotionele intelligentie. Tijdens de trainingen leren je medewerkers zichzelf thema-gericht te optimaliseren, waardoor ze sterker staan in hun leven en werk!

Ontdek de transformatieve kracht van Next Level You incompany trainingen. Het is niet alleen voor individuen, maar voor de hele organisatie. Verhoog het bewustzijn, versterk de vitaliteit, en zie hoe dit zich vertaalt naar verhoogde focus, een positiever werkklimaat en verbeterde bedrijfsprestaties.

MOGELIJKE TRAININGEN

INSPIRATIE CLINIC

Op zoek naar een inspirerende invulling van jouw event, break-outs of bijeenkomst? Geef de menselijke factor de ruimte. Laat je deelnemers, team of bezoekers even een moment van zelfreflectie, rust en mentale ruimte ervaren!

LEERLIJN RUST IN JE HOOFD

Tijdens deze leerlijn is de bouwplaats je eigen brein. Je krijgt praktische tips, doet effectieve technieken en gaat in gesprek met collega’s over de opbouw van meer rust in je hoofd. Het resultaat is dat je meer grip op je werk en leven krijgt. Je beleeft daardoor ook meer plezier aan je dag.

LEERLIJN VEERKRACHT & BALANS

In deze training leer je deze belemmerende emoties en gedachten niet alleen beter herkennen, je buigt ze ook om. In deze mindset training leg je de fundamenten voor een vrijer, lichter en gelukkiger (werkend) leven.

LEERLIJN SUPER SLAAP

In deze leerlijn ga je aan de slag met een gereedschapskist van technieken om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Je bouwt een ochtend- en avondroutine op die bijdraagt aan sneller, beter en dieper slapen. En omdat jij uitgerust wakker wordt heb je meer aan je dag.

LEERLIJN ENERGIE MANAGEMENT

Tijdens deze leerlijn verbeter je de energetische architectuur van je lichaam en leer je leven en werk vanuit meer passie. Je leert hoe je aan de juiste knoppen kunt draaien om je energie te verbeteren op verschillende niveaus. Het resultaat is dat jij je eigen energie goed kunt managen, doet wat energie geeft en je energie beter stroomt.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in de organisatie. Na het afronden van deze opleiding zijn deelnemers goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur.

POSITIEVE ERVARINGEN!

MAAK EEN EERSTE STAP: VOLG DE GRATIS VITALE WERKDAG!

Vitaliteit staat bij steeds meer organisaties op de agenda als weerwoord op toenemende verzuimcijfers, burn-out percentages en hoge werkdruk. Ervaar zelf hoe een werkdag er potentieel ook uit kan zien en maak kennis met andere perspectieven op vitaliteit binnen organisaties.

  • Inspiratie voor een nieuwe vitaliteit impuls in jouw organisatie
  • Je leert te snappen waarom je huidige aanpak soms faalt
  • Inzicht door praktische ervaringsverhalen
  • Nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemden
  • Verdieping in vitaliteit: van beter ademen tot meer uit je salaris
  • En…je hebt vooral een hele leuke vitale dag!
Meer info en aanmelden