INCOMPANY VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

ONDERSTEUN VITALITEIT IN JOUW ORGANISATIE: GEEF VITALE MOMENTEN AAN COLLEGA'S

EEN UNIEK PROGRAMMA

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in de organisatie. Het is ideaal voor HR-professionals, teamleiders, incompany trainers of gedreven professionals die een positieve impact willen maken op de gezondheid en het welzijn van hun collega’s. Na het afronden van deze opleiding zijn deelnemers goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur. Dit zal resulteren in meer tevreden en betrokken medewerkers, wat op zijn beurt de productiviteit en het succes van uw organisatie zal vergroten. Samen zorgen we voor een gezondere, gelukkigere werkomgeving.

3 AANDACHTSGEBIEDEN IN DE OPLEIDING

Een goede vitale begeleider staat boven de materie. Het aanbieden van vitale momenten door vitale begeleiders vraagt daarom om de juiste kennis, houding en vaardigheden.

 1. In de kennis onderdelen leren de deelnemers de basistheorie over het lichaam, energie, mindset en aandacht en leren ze dit op laagdrempelige en effectieve manier over te dragen aan anderen.
 2. Daarnaast maakt houding & belichaming een belangrijk onderdeel uit van deze opleiding. In het kader van ‘practice what you preach’ staat persoonlijke beoefening dus hoog in het vaandel.
 3. Tenslotte zijn vaardigheden essentieel om de vitale momenten goed te kunnen begeleiden. In de opleiding worden de deelnemers daarom bewust in het diepe gegooid. Je gaat sessies organiseren, voorbereiden en geven.

STOOM JEZELF IN 1 JAAR KLAAR ALS VITALE BEGELEIDER

OPBOUW VAN DE OPLEIDING

De Vitale Begeleider Opleiding bestaat uit 5 onderdelen:

 • 10 opleidingsdagen: De eerste acht dagen hebben een lerend karakter. De laatste twee dagen hebben een toetsend karakter.
 • Zelfstudie & opdrachten: Rondom elk van de leergebieden verdiept de deelnemer zich in de relevante hoofdstukken van het boek Next Level You en achterliggende theorie en wetenschap.
 • Challenges: De eigen beoefening is essentieel. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers daarom challenges rondom de leergebieden.
 • Stage: Tijdens de opleiding gaan de deelnemers vrij snel aan de slag met het geven van sessies aan collega’s. Ze geven er minimaal 6 tijdens het opleidingsjaar.
 • Coaching calls: Tijdens groep coaching calls worden uitdagingen vroegtijdig getackelt en kunnen de deelnemers het maximale uit de opleiding halen.

PRAKTISCHE ZAKEN

Data:

 • Blok 1: Ma 14 & di 15 oktober 2024, 9:30 – 17:00
 • Coaching call 1: Ma 18 november 2024, 15:00 – 17:00
 • Blok 2: Ma 16 & di 17 december 2024, 9:30 – 17:00
 • Coaching call 2: Ma 20 januari 2025, 15:00 – 17:00
 • Blok 3: Ma 10 & di 11 februari 2025, 9:30 – 17:00
 • Coaching call 3: Ma 24 maart 2025, 15:00 – 17:00
 • Blok 4: Ma 14 & di 15 april 2025, 9:30 – 17:00
 • Coaching call 3: Ma 19 mei 2025, 15:00 – 17:00
 • Blok 5: Ma 16 & di 17 juni 2025, 9:30 – 17:00

Locatie: Boshuis, Stouwdreef 1, 4836 AK Breda

Geschikt voor: Professionals, managers of incompany trainers die naast hun rol binnen de organisatie vitale momenten voor collega’s willen begeleiden. Ervaring in meditatie, yoga, ademwerk, persoonlijke ontwikkeling en/of het spreken voor groepen is een pré!

Investering: Deze opleiding heeft een waarde van 10.000. Omdat dit de eerste open inschrijving editie is vraagt dit nu slechts een investering van jouw organisatie van 4.499 excl. BTW per deelnemer.

TRAINER

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. Hij deelt zijn inzichten en inspireert tot verandering met zijn Next Level You boek, app, trainingen, retraites en evenementen.

MELD JE NU AAN VOOR EEN STRATEGIEGESPREK

Wil je structureel aan de slag met het verbeteren van de vitaliteit binnen je organisatie? Wil je je eigen medewerkers hiervoor inzetten? Of wil je zelf binnen je organisatie aan de slag om collega’s te ondersteunen in hun vitaliteit en welzijn? Plan een strategiegesprek in met Roy over hoe je deze aanpak goed laat werken in jouw organisatie door middel van de Incompany Vitale Begeleider Opleiding. Samen bepalen we de juiste aanpak voor een vliegende (door)start van vitale initiatieven in jouw organisatie.

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.