RUST IN JE HOOFD

EEN ESSENTIËLE STAP VOOR WELZIJN EN SUCCES

Next Level You Academy begrijpt de waarde van innerlijke rust voor een gezonde professionele groei. Ontdek de sleutels tot het bereiken van rust in je hoofd en ontdek hoe dit deuren opent naar verhoogde effectiviteit en welzijn in je werk en leven.

BEGRIJP DE KRACHT VAN MINDFULNESS

Mindfulness is de kern van innerlijke rust. Leer de kunst van bewustzijn in het moment, het verminderen van afleiding en het cultiveren van focus. Ontdek hoe mindfulness niet alleen stress vermindert, maar ook een solide basis legt voor rust in je hoofd, wat essentieel is voor effectieve zelfontwikkeling.

EFFECTIEVE STRESSBEHEERSINGSTECHNIEKEN

Stress is onvermijdelijk, maar hoe je ermee omgaat, is cruciaal. Verken praktische stressbeheersingstechnieken die zich richten op het identificeren, begrijpen en effectief omgaan met stressfactoren. Samen ontwikkelen we een persoonlijke toolkit om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

CREATIE VAN EEN RUSTGEVENDE WERKOMGEVING

Een rustige geest begint bij een rustige omgeving. Ontdek hoe je jouw werkplek kunt optimaliseren voor concentratie en kalmte. Leer organisatorische strategieën om afleiding te verminderen. Creëer een atmosfeer die bevorderlijk is voor helder denken en effectieve besluitvorming.

TIMEMANAGEMENT VOOR INNERLIJKE BALANS

Een gebalanceerd leven begint met effectief timemanagement. Verken methoden om prioriteiten te stellen, deadlines te halen en voldoende tijd te reserveren voor ontspanning. Samen stellen we een aangepast timemanagementplan op dat jou helpt om rust in je hoofd te bewaren, zelfs in tijden van drukte.

ONTWIKKEL EEN DUURZAME RUST-MINDSET

Rust in je hoofd is geen tijdelijke staat, maar een mindset die kan worden ontwikkeld en behouden. Verdiep je in technieken voor langdurige mentale rust, zoals het cultiveren van veerkracht en het omarmen van positieve gewoonten. Ontdek hoe het bouwen van een rust-mindset een blijvende impact kan hebben op jouw professionele en persoonlijke leven.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Klaar om te investeren in jezelf? Ontdek de transformatieve kracht van onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol groei en vervulling. Laat ons samen werken aan het cultiveren van rust in je hoofd, waardoor je een solide basis legt voor duurzame groei en welzijn, voor jezelf en in je werk.