PERSOONLIJKE ONTWIKKELING TRAINING

DE VOLGENDE STAP IN JOUW GROEI

Maak de stap naar persoonlijke groei met de unieke aanpak van Next Level You Academy. Ontdek onze trainingen, aanpak en het boek voor zelfontwikkeling. Lees snel meer.

JOUW PAD NAAR PERSOONLIJKE GROEI

Ben je klaar om een betere versie van jezelf te worden? Bij Next Level You Academy geloven we dat iedereen het potentieel heeft om te groeien, te leren en zichzelf te overtreffen. Of je nu net begint met je reis naar zelfontdekking of dat jij al ver op weg bent. Onze zelfontwikkeling trainingen zijn ontworpen om je te helpen je volle potentieel te bereiken. Geïnspireerd door eeuwenoude yogawijsheid, gevoed door moderne wetenschap en boordevol praktische handvatten naar een rijker leven.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

HET BELANG VAN PERSOONLIJKE GROEI

Zelfontwikkeling gaat verder dan alleen het opdoen van nieuwe kennis of het verwerven van nieuwe vaardigheden. Het gaat om het groeien als individu en het verbeteren van je algehele welzijn. Een van de belangrijkste uitgangspunten van zelfontwikkeling is het verhogen van zelfbewustzijn. Door jezelf beter te begrijpen, herken je je sterke en zwakke punten en kun je doelen stellen die in lijn zijn met jouw waarden en passies.

Daarnaast helpt zelfontwikkeling om veerkracht op te bouwen. In een wereld vol onzekerheden en uitdagingen, stelt het vermogen om terug te veren van tegenslagen en te leren van ervaringen je in staat om verder te groeien en je potentieel te realiseren.

Voor de professionals onder ons is carrièreontwikkeling een bijkomend voordeel. Door continu aan jezelf te werken doe je nieuwe vaardigheden en inzichten op. Zo maak je jezelf waardevoller in je huidige rol en vergroot je je kansen op nieuwe stappen in je leven en carrière. Zo binnen, zo buiten. 

Ten slotte draagt persoonlijke groei bij aan een verbeterde levenskwaliteit. Of het nu gaat om het versterken van relaties, het verbeteren van je gezondheid of simpelweg het verhogen van je dagelijkse geluksgevoel, het investeren in jezelf heeft een positieve uitwerking op vrijwel elk aspect van je leven.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Klaar om te investeren in jezelf? Ontdek de transformatieve kracht van onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol groei en vervulling.