DUURZAME INZETBAARHEID

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Investeren in vitaliteit van medewerkers is de sleutel tot een bloeiende organisatie. Next Level You Academy werkt vanuit amplitie: integraal werken aan de vitaliteit van alle medewerkers voor een duurzaam inzetbaar team.

OP WEG NAAR EEN DUURZAAM INZETBAAR TEAM

Wat is de sleutel om je medewerkers gemotiveerd en in goede gezondheid te houden? De balans tussen werk en privé staat steeds vaker onder druk. Daarom is het essentieel voor organisaties om zich te richten op de gezondheid, motivatie en ontwikkeling van hun medewerkers. Next Level You Academy begrijpt dit als geen ander en staat klaar om jouw organisatie te begeleiden naar een duurzaam inzetbaar team.

VOORDELEN VOOR WERKGEVERS

 • Hogere focus: Gezonde en gemotiveerde medewerkers hebben meer focus, waardoor ze effectiever en efficiënter zijn.
 • Minder ziekteverzuim: Als medewerkers goed in hun vel zitten, leidt dit tot minder afwezigheid of uitval.
 • Betere werksfeer: Een gebalanceerd team draagt bij aan een positieve werkomgeving en teamdynamiek.
 • Loyale medewerkers: Medewerkers die zich gewaardeerd voelen en goede voorzieningen hebben, blijven langer trouw aan het bedrijf. Met als resultaat minder personeelsverloop.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

VOORDELEN VOOR WERKNEMERS

 • Werk-privé balans: Door de juiste tools en training kunnen medewerkers een betere balans vinden tussen hun werk- en privéleven.
 • Meer werkplezier: Als je goed in je vel zit, is dat terug te zien in je werk.
 • Persoonlijke groei: Door training en begeleiding krijgen medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen.
 • Welzijn op de lange termijn: Investeren in de vitaliteit van je personeel draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid op de lange termijn.

BOOST MEDEWERKER WELZIJN

Next Level You Academy weet wat de uitdagingen zijn en heeft een aanpak ontwikkeld die gericht is op het welzijn van medewerkers. Door middel van programma’s die zich richten op zowel fysieke als mentale gezondheid, worden medewerkers aangemoedigd om voor zichzelf te zorgen en hun potentieel te realiseren. Deze trainingen en activiteiten zijn erop gericht de motivatie en het moreel te verhogen, waardoor de teamdynamiek en energie verbetert. Dit alles zorgt voor een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen, wat uiteindelijk leidt tot een sterker, meer verbonden en productiever team.

WAAROM NEXT LEVEL YOU ACADEMY

Next Level You Academy richt zich volledig op het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Het bewustzijn van medewerkers speelt een essentiële rol in de essentie van elke organisatie. Jarenlange ervaring gecombineerd met een gepassioneerde benadering maakt Next Level You Academy de ideale partner in het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Elke organisatie is uniek. Onze aanpak op maat.

MOGELIJKE TRAININGEN

INSPIRATIE CLINIC

Op zoek naar een inspirerende invulling van jouw event, break-outs of bijeenkomst? Geef de menselijke factor de ruimte. Laat je deelnemers, team of bezoekers even een moment van zelfreflectie, rust en mentale ruimte ervaren!

LEERLIJN RUST IN JE HOOFD

Tijdens deze leerlijn is de bouwplaats je eigen brein. Je krijgt praktische tips, doet effectieve technieken en gaat in gesprek met collega’s over de opbouw van meer rust in je hoofd. Het resultaat is dat je meer grip op je werk en leven krijgt. Je beleeft daardoor ook meer plezier aan je dag.

LEERLIJN VEERKRACHT & BALANS

In deze training leer je deze belemmerende emoties en gedachten niet alleen beter herkennen, je buigt ze ook om. In deze mindset training leg je de fundamenten voor een vrijer, lichter en gelukkiger (werkend) leven.

LEERLIJN SUPER SLAAP

In deze leerlijn ga je aan de slag met een gereedschapskist van technieken om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Je bouwt een ochtend- en avondroutine op die bijdraagt aan sneller, beter en dieper slapen. En omdat jij uitgerust wakker wordt heb je meer aan je dag.

LEERLIJN ENERGIE MANAGEMENT

Tijdens deze leerlijn verbeter je de energetische architectuur van je lichaam en leer je leven en werk vanuit meer passie. Je leert hoe je aan de juiste knoppen kunt draaien om je energie te verbeteren op verschillende niveaus. Het resultaat is dat jij je eigen energie goed kunt managen, doet wat energie geeft en je energie beter stroomt.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in de organisatie. Na het afronden van deze opleiding zijn deelnemers goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur.

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP: DE VITALE WERKDAG

Vitaliteit staat bij steeds meer organisaties op de agenda als weerwoord op toenemende verzuimcijfers, burn-out percentages en hoge werkdruk. Ervaar zelf hoe een werkdag er potentieel ook uit kan zien en maak kennis met andere perspectieven op vitaliteit binnen organisaties.

 • Inspiratie voor een nieuwe vitaliteit impuls in jouw organisatie
 • Je leert te snappen waarom je huidige aanpak soms faalt
 • Inzicht door praktische ervaringsverhalen
 • Nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemden
 • Verdieping in vitaliteit: van beter ademen tot meer uit je salaris
 • En…je hebt vooral een hele leuke vitale dag!

 

Meer info en aanmelden