INCOMPANY INSPIRATIE CLINIC

EEN POSITIEVE BOOST AAN JE EVENT, MEETING OF TEAM

OOG VOOR DE MENSELIJKE FACTOR

Op zoek naar een inspirerende invulling van jouw event, break-outs of bijeenkomst? Geef de menselijke factor de ruimte. Laat je deelnemers, team of bezoekers even een moment van zelfreflectie, rust en mentale ruimte ervaren!

In de Inspiratie Clinic deel ik onderdelen uit de krachtige Next Level You methode, die geworteld is in diepgaande inzichten, ervaringsoefeningen en praktische tools. Dit zorgt voor meer rust, balans en ook effectiviteit van medewerkers. Deze inspirerende sessies versterken niet alleen de individuele leden van je organisatie, maar dragen ook bij aan een positievere, meer gefocuste en veerkrachtige werkomgeving.

Als zelfoptimalisatie trainer ben ik toegewijd aan het stimuleren van zakelijk succes, terwijl we de menselijke kant van prestatie niet uit het oog verliezen. De inspiratie clinics helpen een krachtige verandering teweeg te brengen tijdens team bijeenkomsten, events of meetings.

ONDERWERPEN INSPIRATIE CLINICS

Op basis van de uitdagingen en behoeften van je team, event of bijeenkomst selecteren we een inspiratie clinic die naadloos aansluit bij waar je medewerkers, deelnemers of team staat. Voorbeelden van inspiratie clinics zijn:

 • Rust in je hoofd – Van drukte naar rust in je hoofd
 • Veerkracht & Balans – Ga beter om met uitdagingen
 • Power Up! – Energie Management voor professionals
 • Super Slaap – Slaapgewoonten voor sneller, beter en dieper slapen
 • Turbobrein – Leer je brein beter te benutten
 • Wat een dag! – Vitale micro-gewoonten de hele dag door
 • Ademkracht – Ervaar de transformerende kracht van adem
 • Vitaliteit – Een integraal stappenplan voor meer vitaliteit

Een clinic bestaande uit alleen dynamische, vitaliserende of ontspannende oefeningen is ook mogelijk. Denk hierbij aan: impactvolle energizers, yoga, meditatie of adem technieken.

INGREDIENTEN VAN INSPIRATIE CLINICS

Een inspiratie clinic duurt 45 minuten tot 3 uur, afhankelijk van de behoeften en mogelijkheden. Elke inspiratie clinic is zorgvuldig opgebouwd uit de volgende ingrediƫnten:

 • Inspirerende inzichten vanuit de Next Level You methode gevoed door positieve psychologie, moderne wetenschap en Oosterse wijsheden;
 • Praktische ervaringsoefeningen met beweging, brein concentratie en adem;
 • Zelfreflectie aan de hand van bewuste schrijf- en dialoog oefeningen;
 • De ruimte voor vragen en interactie om relevantie te vergroten;
 • Praktische tips voor het dagelijks leven, zodat verandering meteen ingezet kan worden!

 

TRAINER, SPREKER & GROEPSCOACH

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. Hij deelt zijn inzichten en inspireert tot verandering met zijn Next Level You boek, app, trainingen, retraites en evenementen.

HET MAXIMALE UIT JOUW EVENT OF TEAM!

Het lanceren van vitaliteit initiatieven binnen jouw organisatie kan een spannende eerste stap zijn. Of misschien is er al veel aandacht voor en ben je op zoek naar verbetering. Op basis van de situatie in jouw organisatie en de behoeften bepalen we de best mogelijke aanpak. Samen vinden we de manier om het maximale uit jouw event, team of organisatie te halen door bewust aandacht te hebben voor de menselijke factor.

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.