MEDEWERKER WELZIJN

INVESTEER IN JE MENSEN

Next Level You Academy zet zich in voor het welzijn van jouw werknemers. In samenwerking verbeteren we het welzijn van medewerkers en versterken we de werksfeer.

INVESTEER IN DE DRIJVENDE KRACHT

De drijvende kracht achter elk succesvol bedrijf? Gemotiveerde en gezonde medewerkers. Maar wat gebeurt er als het welzijn van medewerkers over het hoofd wordt gezien? De resultaten kunnen schadelijk zijn, niet alleen voor individuele teamleden, maar voor de algehele bedrijfsvoering.

VOORKOM VERZUIM, VERBETER VEERKRACHT

De trainingen, die intern bij uw organisatie worden gegeven, zijn speciaal ontworpen om het welzijn van medewerkers te verhogen en de werksfeer te versterken. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en situatie binnen jouw organisatie. Daarnaast kunnen we verschillende thema’s combineren tot een volledig aangepaste training die perfect past bij jouw organisatie. De directe en indirecte kosten van het verwaarlozen van het welzijn van medewerkers kunnen exponentieel oplopen: van verhoogd ziekteverzuim en lagere productiviteit tot verminderde teamsfeer en hogere personeelsverloop. Met onze maatwerktrainingen kun je deze kosten minimaliseren en de welzijnsfactoren van jouw medewerkers versterken.

Het resultaat? Een team dat veerkrachtiger, gemotiveerder en gedreven is. Een omgeving waar medewerkers niet alleen werken, maar ook groeien en bloeien. En een bedrijfsvoering die zowel menselijk als winstgevend is.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

VOORDELEN VOOR WERKNEMERS

  • Werk-privé balans: Door de juiste tools en training kunnen medewerkers een betere balans vinden tussen hun werk- en privéleven.
  • Meer werkplezier: Als je goed in je vel zit, is dat terug te zien in je werk.
  • Persoonlijke groei: Door training en begeleiding krijgen medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen.
  • Welzijn op de lange termijn: Investeren in de vitaliteit van je personeel draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid op de lange termijn.

BOOST MEDEWERKER WELZIJN

Next Level You Academy weet wat de uitdagingen zijn en heeft een aanpak ontwikkeld die gericht is op het welzijn van medewerkers. Door middel van programma’s die zich richten op zowel fysieke als mentale gezondheid, worden medewerkers aangemoedigd om voor zichzelf te zorgen en hun potentieel te realiseren. Deze trainingen en activiteiten zijn erop gericht de motivatie en het moreel te verhogen, waardoor de teamdynamiek en energie verbetert. Dit alles zorgt voor een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen, wat uiteindelijk leidt tot een sterker, meer verbonden en productiever team.

WAAROM NEXT LEVEL YOU ACADEMY

Next Level You Academy richt zich volledig op het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Het bewustzijn van medewerkers speelt een essentiële rol in de essentie van elke organisatie. Jarenlange ervaring gecombineerd met een gepassioneerde benadering maakt Next Level You Academy de ideale partner in het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Elke organisatie is uniek. Onze aanpak op maat.

MOGELIJKE TRAININGEN

INSPIRATIE CLINIC

Op zoek naar een inspirerende invulling van jouw event, break-outs of bijeenkomst? Geef de menselijke factor de ruimte. Laat je deelnemers, team of bezoekers even een moment van zelfreflectie, rust en mentale ruimte ervaren!

LEERLIJN RUST IN JE HOOFD

Tijdens deze leerlijn is de bouwplaats je eigen brein. Je krijgt praktische tips, doet effectieve technieken en gaat in gesprek met collega’s over de opbouw van meer rust in je hoofd. Het resultaat is dat je meer grip op je werk en leven krijgt. Je beleeft daardoor ook meer plezier aan je dag.

LEERLIJN VEERKRACHT & BALANS

In deze training leer je deze belemmerende emoties en gedachten niet alleen beter herkennen, je buigt ze ook om. In deze mindset training leg je de fundamenten voor een vrijer, lichter en gelukkiger (werkend) leven.

LEERLIJN SUPER SLAAP

In deze leerlijn ga je aan de slag met een gereedschapskist van technieken om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Je bouwt een ochtend- en avondroutine op die bijdraagt aan sneller, beter en dieper slapen. En omdat jij uitgerust wakker wordt heb je meer aan je dag.

LEERLIJN ENERGIE MANAGEMENT

Tijdens deze leerlijn verbeter je de energetische architectuur van je lichaam en leer je leven en werk vanuit meer passie. Je leert hoe je aan de juiste knoppen kunt draaien om je energie te verbeteren op verschillende niveaus. Het resultaat is dat jij je eigen energie goed kunt managen, doet wat energie geeft en je energie beter stroomt.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in de organisatie. Na het afronden van deze opleiding zijn deelnemers goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur.

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Verwaarloos het welzijn van jouw personeel niet. Herken de signalen, begrijp de uitdagingen en neem proactieve stappen. Met Next Level You Academy, kun je een vitale cultuur stimuleren die de basis legt voor blijvend bedrijfssucces. Ben je klaar om het welzijn van jouw medewerkers naar het volgende niveau te tillen?

 

Vraag een digitale ontmoeting aan!