INNERLIJKE RUST

HERPROGRAMMEER JE BREIN VOOR RUST EN RUIMTE

Je innerlijke rust vinden is een proces, geen eindbestemming. Ontdek hoe je aspecten kunt leren loslaten dankzij de Next Level You Academy. 

JOUW INNERLIJKE RUST VINDEN

Heb je het gevoel altijd opgejaagd te zijn? Kan je niet stilzitten en wil je altijd maar door? Ook als dit niet mogelijk is? Dan is dit het teken om te stoppen met wat je nu doet en op zoek te gaan naar je innerlijke rust. Dit kan je namelijk opbouwen. Je kunt jouw brein dusdanig herontwerpen dat je meer rust ervaart en beter om kunt gaan met nieuwe uitdagingen. Hoe fijn is het om af en toe stil te zitten, te reflecteren op wie je bent en wat je doet? 

Vind jouw innerlijke rust met Next Level You Academy. Een unieke methode die je leert om meer grip op je leven te krijgen. Het resultaat? Een gevoel van geluk, vrijheid en betekenis tijdens je dag. Elke dag weer.

WAT IS INNERLIJKE RUST?

Innerlijke rust is meer dan enkel ontspanning na een drukke dag. Het is een staat van zijn waarbij je je volledig in balans voelt, ongeacht de externe omstandigheden. Veel mensen denken dat innerlijke rust enkel te vinden is tijdens vakanties of vrije momenten, maar het is mogelijk om deze rust te integreren in je dagelijkse routine.

HOE KAN IK MENTALE RUST VINDEN?

Bij Next Level You Academy begrijpen we dat mentale rust een diepere betekenis heeft dan simpelweg ontspannen. Het gaat om het vinden van evenwicht in je gedachten, emoties en acties. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen:

  • Bewustwording in je gevoelens. Herken en accepteer je gevoelens en gedachten zonder oordeel.
  • Start met meditatie en mindfulness. Deze technieken helpen je te aarden en je focus te richten op wat er echt toe doet.
  • Vind balans tussen werk en privé. Het vinden van de juiste balans is cruciaal voor mentale welzijn.

Wil je meer praktische tips hoe jij je innerlijke rust kunt vinden? Bekijk onze agenda en meld je aan voor een van de trainingen of start met het creëren van bewustwording in het boek Next Level You.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

VIND VANDAAG JOUW INNERLIJKE RUST

Wil jij jouw innerlijke rust vinden? Ontdek de kracht van Next Level You Academy in onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een dag met innerlijke rust.