VITALITEIT OP WERK

DE SLEUTEL VOOR EEN BLOEIENDE ORGANISATIE

Vitaliteit is de sleutel tot een bloeiende organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie niet alleen vitaal wordt, maar ook vitaal blijft? Next Level You Academy wijst je de weg.

WAAROM VITALITEIT BELANGRIJK IS

Vitaliteit op werk gaat niet enkel over fysieke gezondheid. Het combineert mentaal welzijn, passie, veerkracht en een positieve bedrijfscultuur. Organisaties die focussen op vitaliteit trekken talent aan, behouden werknemers en boeken betere resultaten. In een tijd waarin balans en welzijn centraal staan, is investeren in vitaliteit op werk geen luxe, maar een noodzaak.

JOUW PARTNER IN VITALITEIT

Vitaliteit op de werkvloer gaat verder dan fysieke gezondheid. Het is de wisselwerking van lichaam en geest. Bij het nastreven van deze balans speelt het hebben van de juiste kennis en middelen een essentiële rol. Next Level You Academy biedt inzichten en tools om deze harmonie binnen jouw organisatie te bereiken en te onderhouden.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

BEWUSTWORDING ALS EERSTE STAP

Alles begint bij bewustwording. Samen met jou en je team creëren we inzicht in de huidige staat van vitaliteit binnen je organisatie. Door middel van inspiratie clinics, korte challenges, intensieve leerlijnen en een train-the-trainer programmaworkshops, assessments en gesprekken zetten we stappende eerste stap richting een vitalere werkomgeving.

VITALITEIT VERBETEREN

Bewustzijn is slechts het startpunt. Met gerichte trainingen en groepscoaching richten we ons op het verbeteren van de vitaliteit. We bieden handvatten en strategieën om het welzijn en de energie van je team te verhogen. Met als resultaat betere prestaties en werksfeer.

VITALITEIT ONDERHOUDEN

Vitaliteit is een doorlopend proces. Balans in lichaam en geest, goede voeding, slaap en beweging zijn cruciaal. Het draait om bewuste keuzes, elke dag weer. Zo blijf je energiek en in balans. Next Level You Academy biedt een duurzame aanpak met een app, terugkomdagen en train-the-trainer programma voor periodieke herhaling voor en door collega’s. 

WAAROM NEXT LEVEL YOU ACADEMY

Next Level You Academy richt zich volledig op het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Het bewustzijn van medewerkers speelt een essentiële rol in de essentie van elke organisatie. Jarenlange ervaring gecombineerd met een gepassioneerde benadering maakt Next Level You Academy de ideale partner in het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Elke organisatie is uniek. Onze aanpak op maat.

MOGELIJKE TRAININGEN

INSPIRATIE CLINIC

Op zoek naar een inspirerende invulling van jouw event, break-outs of bijeenkomst? Geef de menselijke factor de ruimte. Laat je deelnemers, team of bezoekers even een moment van zelfreflectie, rust en mentale ruimte ervaren!

LEERLIJN RUST IN JE HOOFD

Tijdens deze leerlijn is de bouwplaats je eigen brein. Je krijgt praktische tips, doet effectieve technieken en gaat in gesprek met collega’s over de opbouw van meer rust in je hoofd. Het resultaat is dat je meer grip op je werk en leven krijgt. Je beleeft daardoor ook meer plezier aan je dag.

LEERLIJN VEERKRACHT & BALANS

In deze training leer je deze belemmerende emoties en gedachten niet alleen beter herkennen, je buigt ze ook om. In deze mindset training leg je de fundamenten voor een vrijer, lichter en gelukkiger (werkend) leven.

LEERLIJN SUPER SLAAP

In deze leerlijn ga je aan de slag met een gereedschapskist van technieken om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Je bouwt een ochtend- en avondroutine op die bijdraagt aan sneller, beter en dieper slapen. En omdat jij uitgerust wakker wordt heb je meer aan je dag.

LEERLIJN ENERGIE MANAGEMENT

Tijdens deze leerlijn verbeter je de energetische architectuur van je lichaam en leer je leven en werk vanuit meer passie. Je leert hoe je aan de juiste knoppen kunt draaien om je energie te verbeteren op verschillende niveaus. Het resultaat is dat jij je eigen energie goed kunt managen, doet wat energie geeft en je energie beter stroomt.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in de organisatie. Na het afronden van deze opleiding zijn deelnemers goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur.

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP: DE VITALE WERKDAG

Vitaliteit staat bij steeds meer organisaties op de agenda als weerwoord op toenemende verzuimcijfers, burn-out percentages en hoge werkdruk. Ervaar zelf hoe een werkdag er potentieel ook uit kan zien en maak kennis met andere perspectieven op vitaliteit binnen organisaties.

  • Inspiratie voor een nieuwe vitaliteit impuls in jouw organisatie
  • Je leert te snappen waarom je huidige aanpak soms faalt
  • Inzicht door praktische ervaringsverhalen
  • Nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemden
  • Verdieping in vitaliteit: van beter ademen tot meer uit je salaris
  • En…je hebt vooral een hele leuke vitale dag!

 

Meer info en aanmelden