WERKDRUK VERLAGEN

EEN GIDS NAAR PRODUCTIVITEIT EN WELZIJN

Next Level You Academy staat klaar om je te begeleiden op de weg naar een gezondere werkbalans. Het verminderen van (werk)druk is niet alleen cruciaal voor jouw welzijn, maar het opent ook de deur naar een productiever en bevredigender (werkend) leven.

PRIORITEITEN STELLEN VOOR PRODUCTIVITEIT

Het begrijpen van jouw prioriteiten is de sleutel tot het effectief beheren van werkdruk. Ontdek samen met Next Level You Academy strategieën om jouw taken te organiseren, prioriteiten te stellen en de focus te leggen op wat echt belangrijk is. Leer technieken die niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook een gevoel van voldoening en controle bevorderen.

EFFECTIEF TIJDBEHEER VOOR EEN EVENWICHTIG LEVEN

Tijd is een kostbaar goed en effectief tijdbeheer is de brug naar een gebalanceerd leven. Ontwikkel vaardigheden om je tijd optimaal te benutten, grenzen te stellen en de juiste balans te vinden tussen werk en ontspanning. Samen onderzoeken we methoden die specifiek zijn afgestemd op jouw professionele en persoonlijke behoeften.

STRESSHERKENNING EN -BEHEERSING OP DE WERKPLEK

Stress op de werkplek is vaak onvermijdelijk, maar het is beheersbaar. Leer stresssignalen herkennen en effectieve technieken toepassen om stress te verminderen. Ontdek manieren om een ondersteunende werkomgeving te creëren die jouw mentale welzijn bevordert en werkdruk verlicht.

COMMUNICATIEVAARDIGHEDEN OM SAMENWERKING TE VERBETEREN

Een open communicatiecultuur vermindert niet alleen misverstanden, maar draagt ook bij aan het verminderen van werkdruk. Versterk jouw communicatievaardigheden om effectief te delegeren, verwachtingen duidelijk te stellen en samenwerking te bevorderen. Ontdek hoe heldere communicatie een positieve invloed heeft op het team en bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

PERSOONLIJKE GRENZEN EN ZELFZORG

Zelfzorg is geen luxe, maar een essentiële praktijk om werkdruk te verminderen. Samen verkennen we het belang van het stellen van persoonlijke grenzen, het herkennen van burn-outsignalen en het implementeren van zelfzorggewoonten. Ontdek hoe het bewaken van jouw welzijn bijdraagt aan een duurzame en bevredigende loopbaan.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Klaar om te investeren in jezelf? Ontdek de transformatieve kracht van onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol groei en vervulling. Laten we samen werken aan het verlagen van jouw werkdruk en het creëren van een werkomgeving die jou ondersteunt in zowel professioneel als persoonlijk succes.