PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE

JOUW REIS NAAR JE AUTHENTIEKE ZELF

Next Level You Academy is er om je te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke transformatie. Ontdek de kracht van verandering en leer hoe je jouw beste zelf kunt worden voor een vervuld en succesvol leven.

JOUW TRANSFORMATIE-REIS

Elke transformatie begint met bewustwording. Ontdek de kracht van zelfreflectie en zelfbewustzijn om de aspecten van jezelf te identificeren die je wilt transformeren. Samen zetten we de eerste stappen op jouw reis naar persoonlijke transformatie, waarbij we doelen stellen die aansluiten bij jouw diepste verlangens en ambities.

OVERWINNING VAN BEPERKENDE OVERTUIGINGEN

Beperkende overtuigingen kunnen als obstakels fungeren op de weg naar persoonlijke transformatie. Leer hoe je deze overtuigingen kunt herkennen, uitdagen en vervangen door positieve, stimulerende gedachten. Ontdek de kracht van mindset-verandering en de impact ervan op jouw vermogen om te groeien.

EMOTIONELE INTELLIGENTIE EN ZELFBEHEERSING

Persoonlijke transformatie gaat hand in hand met het begrijpen en beheersen van je emoties. Versterk jouw emotionele intelligentie om effectiever te communiceren, relaties te verbeteren en stress te verminderen. Leer hoe zelfbeheersing een sleutelrol speelt in het creëren van een positieve transformatieve ervaring.

HET BELANG VAN ZELFZORG IN TRANSFORMATIE

Zelfzorg is een integraal onderdeel van persoonlijke transformatie. Ontdek hoe het implementeren van gezonde gewoonten en het bewaken van je fysieke en mentale welzijn bijdraagt aan een succesvolle transformatie. Samen ontwikkelen we een persoonlijk zelfzorgplan dat je ondersteunt tijdens jouw reis naar een betere versie van jezelf.

CONTINUE EVOLUTIE EN GROEI

Persoonlijke transformatie is een voortdurende reis van evolutie en groei. Leer hoe je de bereikte veranderingen kunt consolideren en nieuwe doelen kunt stellen om voortdurend te evolueren. Ontdek de vreugde van voortdurende zelfverbetering en hoe het jouw leven op een duurzame manier kan verrijken.

INVESTEER IN VITALITEIT. HET LOONT!

Alle trainingen zijn speciaal ontworpen om de fysieke en mentale gezondheid van jou of je medewerkers te boosten, stress te verminderen en integraal welzijn te vergroten.

EEN UNIEKE METHODE

Ontdek de kracht van een unieke methode:

  • Duik diep in de principes van persoonlijke ontwikkeling, leer de technieken en de filosofie achter onze methodiek. Dit alles en meer vind je in het boek Next Level You.
  • Volg een Next Level You leerlijn en je wordt aan de hand meegenomen. Een leerlijn is jouw maandenlange  gids voor persoonlijke groei met online en/of fysieke events, een app, een werkboek en persoonlijke buddy.
  • De Next Level You app ondersteunt je tijdens de leerlijn om dagelijks kleine stappen naar grote verandering te maken. De app staat boordevol korte, high-impact oefeningen om continu sprongen te maken naar de beste versie van jezelf.

HET AANBOD

ONLINE LEERLIJNEN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. De leerlijn thema's zijn: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

RETRAITEDAGEN

Een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren. Het resultaat? Diepere harmonie. Innerlijke kracht.

VITALE BEGELEIDER OPLEIDING

De Incompany Vitale Begeleider Opleiding is gemaakt om vitaliteit een structurele plek te geven in je organisatie. Na het afronden van deze opleiding ben je goed uitgerust om vitale momenten te creëren en begeleiden voor je collega's. Dit bevordert een gezonde bedrijfscultuur en laat jou groeien!

POSITIEVE ERVARINGEN!

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Klaar om te investeren in jezelf? Ontdek de transformatieve kracht van onze trainingen, het boek, de app en het werkboek. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven vol groei en vervulling. Laten we samen de weg inslaan naar persoonlijke transformatie en werken aan het ontwaken van jouw beste zelf voor een meer vervuld en betekenisvol leven.