Methode

Focus. Resilience. Well-being. Growth. Success.

EMOTIONAL INTELLIGENCE

Mijn mindfulness meditatie trainingen zijn gebaseerd op de Google Search Inside Yourself en Mindfulness Based Emotional Intelligence methoden. Ze vergroten sociale vaardigheden door toename van zelfbewustzijn, zelfmanagement, empathie en motivatie. Daarmee bouw je aan je emotionele en mentale veerkracht, vitaliteit, (werk)geluk en een gevoel van vervulling en betekenis.

Contact

BREIN OPTIMALISATIE

Hersenwetenschap toont aan dat ons brein neuroplastisch en dus trainbaar is! Gedachtenmanagement, stress reductie, ad hoc ontspanning, focus, mentale scherpte, ze zijn allemaal te trainen. Mijn trainingen optimaliseren het gebruik van je brein en zenuwstelsel. Zowel de wetenschappelijke onderbouwing als het opdoen van persoonlijke ervaring waarborgt toepassing vanuit overtuiging. En dat zorgt voor blijvende resultaten.

Contact

PASSEND VOOR ORGANISATIES

De werkplek als een plek voor ontplooiing, als een omgeving om het beste uit jezelf te halen. Ik bouw mee aan werkklimaten waar medewerkers hun potentie realiseren door bewustzijnsgroei. Een groei in menselijk kapitaal door de maximale potentie en persoonlijk leiderschap van professionals te realiseren. Inclusief het werkklimaat wat daar voor nodig is. Gevolg: minder verzuim, verloop en burn-outs en meer duurzame inzetbaarheid en werkgeluk!

 

Contact

TRANSFORMATIEVE YOGA

Yoga betekent ‘eenheid’. Eeuwenoude yoga tools zoals houdingen, ademhaling, meditaties, mantras en klanken zijn zo ontworpen dat jij jezelf meer kunt ‘alignen’ met je essentie. Net als het ontpellen van een ui laat je zo stapsgewijs meer en meer los van de energie, gevoel, gedachten en overtuigingen die je niet meer dienen. In mijn transformatieve yoga leer je zelf meesterschap te ontwikkelen zodat je simpele technieken kunt inzetten om meer één te zijn met jezelf.

Contact

AANPAK OP MAAT

Samen met jou, je team of organisatie bepaal ik de meest passende aanpak. Daarbij werp ik het licht van twee decennia aan kennis ervaring in organisaties en bewustzijnsontwikkeling op jouw uitdaging. Alles met als doel om vanuit een hogere energie, bewustzijn en trilling te komen tot betere oplossingen, een harmonieuze mindset en hoger (werk)geluk. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in coaching, trainingen, intervisie en consultancy.

 

Contact