RETRAITEDAG 'NEXT LEVEL 2024'

EEN FRISSE START EN HELDERE KIJK OP HET NIEUWE JAAR

OMARM RUST: VERHELDER JE VISIE

Stap aan boord voor Next Level 2024: Retraitedag en 10 weken Challenge. Een frisse start en heldere kijk op het nieuwe jaar. Deze bijzondere gelegenheid biedt professionals, ondernemers, managers en andere geïnteresseerden een ontsnapping aan de dagelijkse drukte en de kans om zich te richten op wat echt belangrijk is.

Tijdens de Retraitedag omarm je de rust en inspiratie om te reflecteren op 2024. In het kader van ‘Keep the good, ditch the bad, embrace the new’ verhelder je je visie voor het nieuwe jaar. Dit kan zakelijk zijn, maar zeker ook persoonlijk.

Next Level 2024 is jouw springplank naar een jaar van succes, balans en vervulling. Doe mee en ontdek hoe je jezelf naar een hoger niveau kunt tillen, terwijl je een nieuwe start maakt in het komende jaar. Bereid je voor op transformatie en word de beste versie van jezelf in 2024!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Deze Retraitedag biedt een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren om je te helpen op een innerlijke ontdekkingsreis te gaan. Het resultaat? Een dieper begrip van jezelf en een diepere harmonie met je innerlijke kracht.

En daar blijft het niet bij. Als ervaren retraite-volger weet Roy als geen ander dat het soms knap lastig is opgedane inzichten en inspiratie op een goede manier terug te brengen naar het dagelijks leven. Daarom wordt deze Retraitedag opgevolgd door de 10 weken Challenge uit het boek Next Level You met bijbehorende en app met oefeningen. Dit helpt je die gewenste verandering echt waar te maken in je leven!

WAT IS INBEGREPEN

 • Vitale Lunch: Geniet van een heerlijke, gezonde lunch om je energie op peil te houden gedurende de dag. Je kunt tijdens de pauzes lekker je wandelschoenen aantrekken en het prachtige Mastbos in.
 • Gezonde Versnaperingen: Tussendoor bieden we gezonde versnaperingen om je te verwennen.
 • Thee en Fruitwater: Houd jezelf gehydrateerd met een selectie van thee en fruitwater gedurende de dag.
 • Next Level You Boek: Als een blijvende herinnering en bron van inspiratie, ontvang je ook het boek Next Level You.
 • 10 Weken Follow-Up Challenge en app: Je krijgt via het boek toegang tot de Next Level You app met daarin de oefeningen bij de 10 weken challenge, waarmee je je reis naar persoonlijke groei een boost geeft!

TRAKTEER JEZELF EENS ECHT

EFFECTEN

 • Innerlijke rust: Je zult innerlijke rust ontdekken door middel van meditatie en ontspanningstechnieken, waardoor je beter bestand bent tegen de stress van het dagelijks leven.
 • Emotionele balans: De innerlijke reflectie-oefeningen helpen je emotionele blokkades te herkennen en los te laten, wat leidt tot een grotere emotionele balans.
 • Kracht en flexibiliteit: De yoga-technieken zullen je fysieke kracht vergroten en je flexibiliteit verbeteren, waardoor je je vitaler en energieker zult voelen.
 • Mentale scherpte: De ademhalingstechnieken zullen je concentratie en mentale helderheid verbeteren, wat gunstig is voor zowel je persoonlijke als professionele leven.
 • Zelfinzicht: Je zult een dieper begrip van jezelf ontwikkelen, waardoor je beter kunt omgaan met je eigen behoeften en verlangens.
 • Harmonie met je potentieel: Alles bij elkaar zal leiden tot een grotere harmonie met je volledige potentieel, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.

PRAKTISCHE ZAKEN

 • Datum: Za 6 januari 2024, 9:30u – 17:00u
 • Locatie: Boshuis Breda (middenin het Mastbos), Stouwdreef 1, 4836 AK Breda
 • Kleine groep, grote impact: Maximaal 12 personen.
 • Stilte: Om de diepgang tijdens de dag te waarborgen zal een groot gedeelte van de dag in stilte worden doorgebracht. Dit helpt je om echt even tot jezelf te komen, zonder de druk van gesprekken.
 • Investeer in Jezelf: De kosten voor deze onvergetelijke retraitedag incl. boek, app en 10 weken Follow-Up Challenge bedraagt normaliter € 295,00. Nu 33% early bird en introductie korting, betaal slechts € 197,00.

Het is een investering in jezelf, je welzijn en je toekomst. Heb je een persoonlijk ontwikkelingsbudget bij je werkgever? Check of je dat hiervoor in kunt zetten.

DEZE RETRAITEDAG IS UITVERKOCHT!

RETRAITE BEGELEIDER EN GASTHEER

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. Hij deelt zijn inzichten en inspireert tot verandering met zijn Next Level You boek, app, trainingen, retraites en evenementen.

HOE ANDEREN HET ERVAARDEN

MELD JE NU AAN!

 • Reserveer je plekje nu (slechts 12 matjes beschikbaar)
 • Yogamat en meditatiekussen zijn aanwezig
 • Draag comfortabele meerlaags kleding, sokken verplicht

Na aanmelding en betaling ontvang je direct een bevestiging middels de factuur. Kort voor aanvang ontvang je alle praktische informatie.

N.B. Annulering is niet mogelijk. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn kun je je plek aan iemand anders doorgeven. Stel me hier dan wel van op de hoogte via het contactformulier.