ONLINE LEERLIJN VEERKRACHT & BALANS

GRIP OP JEZELF VOOR MEER GELUK

LEEF VRIJER, LICHTER EN GELUKKIGER

Voel je dat je meer uit jezelf kunt halen? Wil je beter kunnen omgaan met uitdagende situaties in je werk of privé? Verlies je jezelf soms in verwachtingen van anderen of jezelf? Wil je meer grip op jezelf? Soms lijkt die grip weg te slibben door de maalstroom van emoties en gedachten die maar blijft doorgaan. Eindeloze to-do’s, gevoel van onzekerheid, alsmaar moeten, het gevoel van geleefd worden etc.. In deze training leer je deze belemmerende emoties en gedachten niet alleen beter herkennen, je buigt ze ook om. Hierdoor krijg je meer grip op jezelf en kun je veerkrachtiger omgaan met uitdagende situaties of personen. In deze mindset training leg je de fundamenten voor een vrijer, lichter en gelukkiger (werkend) leven.

EFFECTEN VAN DEZE LEERLIJN

 • Beter zicht op je gedachten en emoties;
 • Je leert je maalstroom te doorbreken;
 • Je leert saboterende patronen om te buigen;
 • Veerkrachtiger omgaan met uitdagingen;
 • Je laat zelfopgelegde verwachtingen en druk los;
 • Je wordt authentieker, je durft jezelf te zijn;
 • Meer zelfvertrouwen;
 • Gevoel van vrijheid, overzicht en rust.

EEN STAP-VOOR-STAP AANPAK VOOR PERSOONLIJKE GROEI

OPBOUW VAN DE LEERLIJN

De online leerlijn neemt je mee in een stap-voor-stap aanpak om echt en voelbaar resultaat te behalen gedurende 3-4 maanden en lang daarna. Elke leerlijn bestaat uit een aantal momenten die je zelf inplant in je agenda:

 • 3 inspirerende video intensives voor motivatie en handvatten voor groei (3 uur elk, inclusief reflectietijd voor oefeningen, de effectieve video opname is iets korter)
 • 3 coaching video’s om uitdagingen te leren tackelen (1 uur elk, inclusief reflectietijd voor oefeningen, de effectieve video opname is iets korter)
 • Korte herhaalbare oefeningen in de Next Level You app wanneer jij het nodig hebt (5 – 20 min. elk)
 • Je ontvangt het boek Next Level You en een leerlijn werkboek per post om het maximale uit de leerlijn te halen!
 • Met een voor- en nameting zie je welke groei jij hebt doorgemaakt.

Deze leerlijn is normaliter 895.00 en via deze weg individueel te volgen voor 295.00 incl. BTW. Je kunt hiervoor ook je persoonlijk ontwikkelingsbudget inzetten vanuit je werkgever.

TRAINER

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. Hij deelt zijn inzichten en inspireert tot verandering met zijn Next Level You boek, app, trainingen, retraites en evenementen.

START VANDAAG NOG!

Ben jij klaar om de volgende stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling? Kun je ‘ja’ zeggen op de volgende drie vragen?

 1. Heb je al een tijdje het gevoel dat het anders mag?
 2. Begin je steeds meer in te zien dat jij jezelf mag veranderen als je je (werkend) leven wil veranderen?
 3. Wil je daar nu echt werk van maken?

Laat je gegevens achter en dan zetten we samen de volgende stap naar jouw persoonlijke groei, rust en succes.

  Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.