Resultaten

Cijfers uit de praktijk

GEMETEN IMPACT TRAININGEN

In het afgelopen decennium inspireerde Roy Wenting duizenden personen, professionals, leiders en lichtwerkers voor een (werkend) leven vanuit meer focus, veerkracht, emotionele intelligentie, wijsheid en compassie. Een representatieve steekproef hieruit werd gevolgd voor en na de (incompany) trainingsprogramma’s. Dit liet significante verbeteringen in innerlijk leiderschap vaardigheden zien. Naast deze kwantitatieve impact lees je hieronder ook wat het met deelnemers intrinsiek heeft gedaan.
Icoon fist
Zelfdiscipline +15%
Icoon battery
Energie niveau +16%
Icoon clock
Snelheid in werken +11%
Icoon mood
Persoonlijk humeur +24%
Icoon health-circle
Gezondere keuzes +15%
Icoon relax
Relaxend +16%
Icoon yoga
Flexibelheid +11%
Icoon book
Concentratie vermogen +24%
Icoon conversation
Gesprekken aangaan +15%
Icoon gear-lightbulb
Uitwerkings vermogen +16%
Icoon sleep
Nachtrust +11%
Icoon self-reflection
Zelf reflectie +24%
play
play

INNER EVOLUTION. OUTER PURPOSE.

Roy Wenting is dé partner voor bewustzijn, voor jou als individu en voor organisaties. Omdat uitdagingen vaak niet op te lossen zijn op het bewustzijnsniveau waar ze zijn ontstaan.

Transformatieve trainingen, geworteld in het nu, geïnspireerd door eeuwenoude tradities. Voor een lichter, gelukkiger en vrijer (werkend) leven met meer focus, veerkracht en betekenis.

‘Inner evolution leads, outer purpose follows’. Omdat als jij het beste uit jezelf haalt, je ook de beste bijdrage levert aan de wereld om je heen.