YOGACURSUS MAANDAGAVOND

Maak kennis met de kunst van transformatieve yoga

YOGACURSUS BEGIN 2023

Yoga betekent ‘eenheid’. Eeuwenoude yoga tools zoals houdingen, ademhaling, meditaties, mantras en klanken zijn zo ontworpen dat jij jezelf meer kunt ‘alignen’ met je essentie. Net als het ontpellen van een ui laat je zo stapsgewijs meer en meer los van de energie, gevoel, gedachten en overtuigingen die je niet meer dienen. In de transformatieve yoga van Roy Wenting leer je zelf meesterschap te ontwikkelen zodat je simpele technieken kunt inzetten om meer één te zijn met jezelf. De cursus begin 2023 bestaat uit 12 maandagavonden met elk een ander verdiepend thema. Je ondergaat elke avond een set van yoga technieken, meditaties en diepe ontspanning.

Reserveer nu je matje!

TRANSFORMATIEVE YOGA

RUST, FOCUS, BALANS, VEERKRACHT EN EVENWICHT

Transformatieve yoga werkt holistisch, ofwel allesomvattend. Yoga gaat namelijk veel verder dan de moderne ontspannende lichaam stretches die je in menig sportschool ziet. Yoga is al duizenden jaren oud. Tijdens transformatieve yoga leer je terug te gaan naar hoe yoga oorspronkelijk is bedoeld. Je leert niet alleen hoe je een ‘asana’ (yogahouding) fysiek goed aanhoudt, maar ook hoe deze houding je energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel kunt kan beïnvloeden. Daarmee leer je de meditatie te vinden in elke yogahouding, die daarom ook minimaal 3 tot maximaal 10 minuten duurt. Door deze lange meditatieve houdingen kunnen je lichaam, zenuwstelsel en subtiele lichamen (energie, emoties, gedachten) optimaal loslaten. En dat brengt echte diepe ontspanning. Voorbij denken en voelen. Puur zijn. De combinatie van de theoretische uitleg voordat je start op de mat, verdiepende ‘pranayama’ (ademhalingstechnieken), mantras, ‘yoga nidra’ (diepe ontspanning), gebruik van muziek en uitleg over toepassing in het dagelijks leven maakt deze yogavorm uniek in Nederland en Europa. Deze yogavorm is ontwikkeld door Roy Wenting die zich sinds 2006 in Thailand en India door meerdere yogameesters liet opleiden en inspireren. De yogavorm is door zijn langzame en meditatieve karakter zeer toegankelijk voor beginners maar ook gevorderden in yoga.

zenuwstelsel en subtiele lichamen (energie, emoties, gedachten) optimaal loslaten. En dat brengt echte diepe ontspanning. Voorbij denken en voelen. Puur zijn. De combinatie van de theoretische uitleg voordat je start op de mat, verdiepende ‘pranayama’ (ademhalingstechnieken), mantras, ‘yoga nidra’ (diepe ontspanning), gebruik van muziek en uitleg over toepassing in het dagelijks leven maakt deze yogavorm uniek in Nederland en Europa. Deze yogavorm is ontwikkeld door Roy Wenting die zich sinds 2006 in Thailand en India door meerdere yogameesters liet opleiden en inspireren. De yogavorm is door zijn langzame en meditatieve karakter zeer toegankelijk voor beginners maar ook gevorderden in yoga.

Ja ik doe mee!

EFFECTEN TRANSFORMATIEVE YOGA

• Begrip en kennis van hoe yoga echt werkt;
• Lichamelijke ontspanning;
• Opschoning van energiesysteem;
• Harmoniseren van emoties;
• Mentale rust;
• Spirituele verbinding met je eigen essentie;
• Waargenomen welzijn en balans;
• Perceptie dat je meer bent dan alleen je lichaam;
• Meer zelfvertrouwen;
• Emotionele en mentale stabiliteit;
• Evenwichtigheid;
• Innerlijke kracht;
• Verbinding liefdesenergie zoals compassie, vergeving en onvoorwaardelijkheid;
• Concentratievermogen;
• Toegang tot intuïtie.

DATA, LOCATIE & PRIJS

12 maandagavonden van 20:30u – 22:00u:

Januari: 16, 23, 30
Februari: 6, 13, 27
Maart: 6, 13, 20, 27
April: 3, 17
De cursus begin 2023 is op twee manieren te volgen:

Online via een Zoom-link;
Fysiek in de studio aan Heiackerdreef 14 in Teteringen (min. 8, max. 10 personen).
Investering in jezelf: 200

Wil je doordeweeks ook kort oefeningen herhalen? Voor 12,50 per maand ontvang je tijdens deze vier maanden toegang tot de Next Level You app met 53 korte high impact oefeningen van 5 – 20 minuten.

Ja ik ben er bij!

TRAINER

De cursus wordt gegeven door Roy Wenting die sinds 2006 volgens veel van de yoga principes leeft en dit sinds 2012 als yogadocent in Thailand, India, Nepal en Nederland met anderen deelt.

Meer over Roy