RETRAITEDAG 'BE YOU'

RUIMTE MAKEN VOOR KRACHT EN AUTHENTICITEIT

BE YOU: IN JE KRACHT STAAN

Gun jezelf de ruimte om jouw kracht en authenticiteit te ontdekken. Op de Retraitedag nodigen we je uit om jezelf te omarmen en authentiek te zijn, te midden van de dagelijkse drukte. Ervaren trainer Roy leidt je door een transformatieve mix van yoga, adem, meditaties, transformatie oefeningen en zelfreflectie, waardoor je ruimte creëert voor innerlijke kracht en de echte jij naar voren laat komen.

Na de Retraitedag begint de Follow-Up Challenge, waar je de ontdekte kracht en authenticiteit in je dagelijkse leven verankert. Gedurende 10 weken ontvang je via het boek en app mooie tips, opdrachten en ondersteuning om deze authentieke kracht te behouden en te laten groeien.

Waarom meedoen? Omdat het tijd is om ruimte te maken voor wie je werkelijk bent en jouw unieke kracht te omarmen. Ontdek hoe authenticiteit de sleutel is tot innerlijke kracht en vervulling.

Investeer in jezelf en schrijf je nu in voor de Retraitedag en Follow-Up Challenge. Ontdek de kracht van ruimte maken voor jouw ware zelf en laat je authentieke kracht stralen. Deze ervaring wacht op jou.

Schrijf je nu in!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Deze Retraitedag biedt een unieke en diepgaande ervaring, samengesteld uit een rijke mix van yoga-technieken, innerlijke reflectie-oefeningen, meditaties, diepe ontspanning, inspirerende muziek en ademhalingstechnieken. Roy, een ervaren begeleider die zelf 3 jaar in Azië doorbracht, zal dit alles zorgvuldig orkestreren om je te helpen op een innerlijke ontdekkingsreis te gaan. Het resultaat? Een dieper begrip van jezelf en een diepere harmonie met je innerlijke kracht.

En daar blijft het niet bij. Als ervaren retraite-volger weet Roy als geen ander dat het soms knap lastig is opgedane inzichten en inspiratie op een goede manier terug te brengen naar het dagelijks leven. Daarom wordt deze Retraitedag opgevolgd door een 10 weken Challenge vanuit het boek Next Level You met bijbehorende app met oefeningen. Dit helpt je om die gewenste verandering echt waar te maken in je leven!

Klinkt goed, ik ben er bij!

WAT IS INBEGREPEN

 • Vitale Lunch: Geniet van een heerlijke, gezonde lunch om je energie op peil te houden gedurende de dag. Je kunt tijdens de pauzes lekker je wandelschoenen aantrekken en het prachtige Mastbos in.
 • Gezonde Versnaperingen: Tussendoor bieden we gezonde versnaperingen om je te verwennen.
 • Thee en Fruitwater: Houd jezelf gehydrateerd met een selectie van thee en fruitwater gedurende de dag.
 • Next Level You Boek: Als een blijvende herinnering en bron van inspiratie, ontvang je ook het boek Next Level You.
 • 10 Weken Follow-Up Challenge en app: Je krijgt via het boek toegang tot de Next Level You app met daarin de oefeningen bij de 10 weken challenge, waarmee je je reis naar persoonlijke groei een boost geeft!
Count me in!

TRAKTEER JEZELF EENS ECHT

EFFECTEN

 • Innerlijke rust: Je zult innerlijke rust ontdekken door middel van meditatie en ontspanningstechnieken, waardoor je beter bestand bent tegen de stress van het dagelijks leven.
 • Emotionele balans: De innerlijke reflectie-oefeningen helpen je emotionele blokkades te herkennen en los te laten, wat leidt tot een grotere emotionele balans.
 • Kracht en flexibiliteit: De yoga-technieken zullen je fysieke kracht vergroten en je flexibiliteit verbeteren, waardoor je je vitaler en energieker zult voelen.
 • Mentale scherpte: De ademhalingstechnieken zullen je concentratie en mentale helderheid verbeteren, wat gunstig is voor zowel je persoonlijke als professionele leven.
 • Zelfinzicht: Je zult een dieper begrip van jezelf ontwikkelen, waardoor je beter kunt omgaan met je eigen behoeften en verlangens.
 • Harmonie met je potentieel: Alles bij elkaar zal leiden tot een grotere harmonie met je volledige potentieel, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.
Ja dit wil ik ook!

PRAKTISCHE ZAKEN

 • Datum: Za 30 november 2024, 9:30u – 17:00u
 • Locatie: Boshuis Breda (middenin het Mastbos), Stouwdreef 1, 4836 AK Breda
 • Kleine groep, grote impact: Maximaal 12 personen.
 • Stilte: Om de diepgang tijdens de dag te waarborgen zal een groot gedeelte van de dag in stilte worden doorgebracht. Dit helpt je om echt even tot jezelf te komen, zonder de druk van gesprekken.
 • Investeer in Jezelf: De kosten voor deze onvergetelijke retraitedag incl. boek, app, en 10 weken Follow-Up Challenge bedraagt normaliter € 295,00. Nu 33% early bird en introductie korting, betaal slechts € 197,00.

Het is een investering in jezelf, je welzijn en je toekomst. Heb je een persoonlijk ontwikkelingsbudget bij je werkgever? Check of je dat hiervoor in kunt zetten.

Ik ben er bij!

RETRAITE BEGELEIDER EN GASTHEER

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. Hij deelt zijn inzichten en inspireert tot verandering met zijn Next Level You boek, app, trainingen, retraites en evenementen.

Ik doe mee met Roy

HOE ANDEREN HET ERVAARDEN

MELD JE NU AAN!

 • Reserveer je plekje nu (slechts 12 matjes beschikbaar)
 • Yogamat en meditatiekussen zijn aanwezig
 • Draag comfortabele meerlaags kleding, sokken verplicht

Na aanmelding en betaling ontvang je direct een bevestiging middels de factuur. Kort voor aanvang ontvang je alle praktische informatie.

N.B. Annulering is niet mogelijk. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn kun je je plek aan iemand anders doorgeven. Stel me hier dan wel van op de hoogte via het contactformulier.

Nu aanmelden