DE VITALE WERKDAG (INCOMPANY)

DE VITALITEIT IMPULS VOOR JOUW ORGANISATIE

Ervaar met kernspelers en medewerkers uit jouw organisatie hoe een werkdag er potentieel ook uit kan zien. Maak kennis met andere perspectieven op vitaliteit binnen jouw organisatie.

Bekijk 'De Vitale Werkdag' video

play

WAAROM DE VITALE WERKDAG?

Vitaliteit staat bij steeds meer organisaties op de agenda als weerwoord op toenemende verzuimcijfers, burn-out percentages en hoge werkdruk. Ook stoeien veel HR managers, ondernemers en vitaliteit- of arbospecialisten met de vraag: hoe dan? Hoe verbeter je de vitaliteit van al je medewerkers en niet alleen van degene met (potentiële) burn- out? En, nog een stap verder, hoe gebruik je vitaliteit als katalysator van groei? Tijdens De Vitale Werkdag ervaar je zelf hoe een werkdag er potentieel ook uit kan zien, hoe dat voelt en leer je het waarom en hoe erachter. Tijdens deze dag laten we je een ander perspectief zien en ervaren. Ook leer je van andere organisaties en eindig je de dag met concrete potentiële stappen voor verbetering. We faciliteren De Vitale Werkdag graag voor een team van kernspelers en eerste groep medewerkers in jouw organisatie!

Bekijk mogelijke data

AGENDA VAN DE VITALE WERKDAG (INCOMPANY)

Strategische Route (2 uur)

Deze incompany sessie vindt plaats met kernspelers, beslissingsbevoegden en betrokkenen rondom vitaliteit vanuit jouw organisatie, onder onze begeleiding. Hierbij staan we stil bij:

 • Status quo: vitaliteit in jouw organisatie onder de loep; genomen stappen, ervaringen en behoeften
 • Groeifase: analyse van huidige status en belangrijkste hindernissen voor groei
 • Inspiratie: leer van best practices bij andere organisaties
 • Lonkend perspectief: helderheid op te nemen stappen (korte en lange termijn)

Inspiratie Clinics (2 x 1,5 uur)

Deze inspiratie clinics zijn bedoeld om de medewerkers in jullie organisatie laagdrempelig te laten proeven van vitale initiatieven van De Vitale Werkdag.

 • Hoe verbeter ik mijn persoonlijke vitaliteit? (Roy Wenting)
 • Hoe verbeter in mijn financiële vitaliteit? (Jeroen van der Linden)

Aan het einde evalueren we de ervaring en peilen we de behoeften van de aanwezige medewerkers. De uitkomsten hiervan worden gedeeld met de kernspelers van de sessie Strategische Route.

Klinkt goed, ik wil dit organiseren in mijn organisatie!

IMPACT VAN DE VITALE WERKDAG

 • Inspiratie voor een nieuwe vitaliteit impuls in jouw organisatie
 • Je gaat inzien waarom het loont om (meer) te investeren in vitaliteit
 • Je leert te snappen waarom je huidige aanpak soms faalt
 • Inzicht door praktische ervaringsverhalen van best practices bij andere organisaties
 • Een verfrissende brainstorm over vitaliteit met kernspelers in jouw organisatie
 • Proeven aan onze vitale initiatieven voor jullie medewerkers: van betere persoonlijke vitaliteit tot meer uit je salaris
 • En…je zet vooral iets moois in beweging door klein te beginnen!
Dit wil ik ook!

HOE ANDEREN HET ERVAARDEN

INVESTERING

Investering

Normaliter is de investering voor een incompany Vitale Werkdag als deze € 5.000,00 excl. BTW.

Maar we bieden nu iets heel speciaals aan.

Wij geloven in vitaliteit als katalysator voor groei van organisaties. We willen het vitale vliegwiel in jouw organisatie helpen aanzwengelen. We snappen dat dit spannend en veelomvattend kan zijn.

Daarom bieden we deze dag nu aan voor € 1.500,00 excl. BTW. Dus je ontvangt € 3.500,00 korting! Dit is eenmalig in de zomer en najaarsperiode van 2024. Dus laat deze kans niet schieten!

Aanmelden

Bekijk de mogelijke data via het aanmeldingsformulier of leg via het aanmeldingsformulier contact om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Let's go! Een Vitale Werkdag in mijn organisatie!

Margot van Hoijdonck

Als Vitaloog® en psycholoog ben ik ervan overtuigd dat meer vitaliteit op de werkvloer ervoor zorgt dat bedrijven én werknemers floreren en het hen helpt om optimaal te presteren. Met veel plezier en enthousiasme help ik daarom sinds 2019 organisaties bij het ontwikkelen en optimaliseren van vitaliteit. Vanuit mijn expertise en ervaring bij tientallen organisaties (profit en non-profit, variërend van 75 tot 17.000 medewerkers), help ik met het opstellen en implementeren van een maatwerk vitaliteitsplan. Kenmerkend voor mijn aanpak is dat het plan bijdraagt aan de organisatiedoelen en medewerkers er aan mee wíllen doen.

Jeroen van der Linden

Met zijn bedrijf MisterBrightside zorgt Jeroen voor financiële zekerheid en een gelukkiger leven door wensen en dromen te identificeren en (financieel) te realiseren. Financieel gezonde medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek en staan gelukkiger in het leven. Mister Brightside combineert de vakgebieden van coaching, financiële planning en pensioen. Met andere woorden het realiseren van (financiële) doelen van relaties door middel van helpen en steunen in goede en in slechte tijden.

Roy Wenting

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. Roy is auteur van het boek Next Level You incl. bijbehorende app en methode.